» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Catalog auto » MG ZS

MG ZS

Puterea nu inseamna nimic fara control. Iar sentimentul controlului absolut, despre care vorbesc toti cei care au condus un MG ZS, trebuie sa fie neaparat experimentat pentru a putea fi crezut. Fiecare actiune – de la apasarea cea mai usoara pe accelerator, de la cea mai fina miscare asupra volanului, pana la cea mai brusca apasare pe pedala de frana – este transmisa cu exactitate si aproape inconstient pe sosea. Sasiul, suspensiile si, in final, cauciucurile pun in practica fiecare comanda printr-o manevra extraordinara si minunat balansata. Nu este doar stabilitatea ridicata pe care ZS o are pe sosea care propulseaza aceasta masina in Campionatul Britanic de Curse. Si in interior pastreaza aceeasi linie dinamica. Este folosita o paleta coloristica vie, care sa aminteasca de curse. Dispunerea butoanelor de control se pliaza pe model ca o a doua natura – o adevarata lectie de ergonomie. Si scaunele "in" care stati, mai degraba decat "pe" care stati va ofera un confort extraordinar.

 

Sedan (trei volume)   Numar usi: 4
Model Cilindri/
Cilindree
Putere
(CP)
Cuplu
(N*m)
0-100
(sec.)
Vmax
(km/h)
Consum
(l/100km)
Pret CIP/DDP
(euro)
V6 2.5 /2497 177 240 7.3 223 14.1/6.8/9.5 19565/25378

dictionar auto

LINIA ROSIE
LINIA ROSIE

Se intalneste la masinile dotate cu turometru. Reprezinta numarul maxim de rotatii pe minut a ale motorului. Unele turometre au doua linii rosii. Prima, situata mai jos, pentru numarul maxim admis de rotatii pe minut continue, iar a doua numarul maxim absolut de rotatii pe minut.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare