» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Catalog auto » MG ZS

MG ZS

Puterea nu inseamna nimic fara control. Iar sentimentul controlului absolut, despre care vorbesc toti cei care au condus un MG ZS, trebuie sa fie neaparat experimentat pentru a putea fi crezut. Fiecare actiune – de la apasarea cea mai usoara pe accelerator, de la cea mai fina miscare asupra volanului, pana la cea mai brusca apasare pe pedala de frana – este transmisa cu exactitate si aproape inconstient pe sosea. Sasiul, suspensiile si, in final, cauciucurile pun in practica fiecare comanda printr-o manevra extraordinara si minunat balansata. Nu este doar stabilitatea ridicata pe care ZS o are pe sosea care propulseaza aceasta masina in Campionatul Britanic de Curse. Si in interior pastreaza aceeasi linie dinamica. Este folosita o paleta coloristica vie, care sa aminteasca de curse. Dispunerea butoanelor de control se pliaza pe model ca o a doua natura – o adevarata lectie de ergonomie. Si scaunele "in" care stati, mai degraba decat "pe" care stati va ofera un confort extraordinar.

 

Sedan (trei volume)   Numar usi: 4
Model Cilindri/
Cilindree
Putere
(CP)
Cuplu
(N*m)
0-100
(sec.)
Vmax
(km/h)
Consum
(l/100km)
Pret CIP/DDP
(euro)
V6 2.5 /2497 177 240 7.3 223 14.1/6.8/9.5 19565/25378

dictionar auto

AMBREIAJ HIDRAULIC
AMBREIAJ HIDRAULIC

Dispozitiv care transfera puterea intre dispozitivele de intrare si cele de iesire cu ajutorul unui fluid. Ambreiajul hidraulic este compus din doua ventilatoare, (unul de intrare si unul de iesire) inchise intr-o carcasa umpluta cu ulei.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare