» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Catalog auto » MG ZR

MG ZR

Tinuta sa musculoasa emana atitudine. Luciul si indrazneala culorilor caroseriei arata individualitatea de la oglinzi pana la barele de protectie. Iar detaliile exterioare atrag privirea prin finisarea metalului pur. "Ochii" masinii, farurile, nu sunt proiectate doar pentru a lumina drumul din fata, ele imbunatatesc in aceeasi masura imaginea masinii. Asigurandu-se ca puteti vedea si puteti fi vazut. Interiorul unui MG ZR va lasa impresia de netagaduit ca va aflati intr-un habitaclu cu un design ce il pune pe sofer intr-o pozitie de control complet. Faimoasa inscriptie MG se afla la loc de cinste, pe volan, pentru a aminti de pedigree-ul sportiv al ZR-ului. Design-ul interior creaza o atmosfera sportiva. Scaunele inspirate din modele sportive va mentin in control oricat de puternic ati conduce masina. Iar pe cadranul argintiu fiti siguri ca veti vedea toate informatiile vitale, pe loc. Deoarece ultimul lucru pe care trebuie sa-l faceti (oricat de tentant ar putea sa para), este sa va dezlipiti ochii de drum.

 

Hachback (doua volume)   Numar usi: 3
Model Cilindri/
Cilindree
Putere
(CP)
Cuplu
(N*m)
0-100
(sec.)
Vmax
(km/h)
Consum
(l/100km)
Pret CIP/DDP
(euro)
1.8 VVC /1796 160 174 7.4 210 10.4/5.8/7.5 17095/20852
1.8 i 4/1796 117 9.5 180 11.5/6.3/8.2 16998/20733

dictionar auto

CUPLAJ VASCOS
CUPLAJ VASCOS

Un anume tip de cuplaj lichid prin care discuri subtiri din camera cilindrilor sunt cuplati cu arborii de intrare si de iesire. Lichidul vascos cu care este umpluta camera se lipeste de discuri facand ca acestea sa intampine o rezistenta la diferentele de viteza dintre cei doi arbori. Utilitatea sa rezulta in limitarea diferentei de viteza dintre cele doua distributii ale diferentialului sau dintre cele doua osii ale masinii.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare