» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Catalog auto » MASERATI Quattroporte

MASERATI Quattroporte

Maserati Quattroporte, avand un design semnat Pininfarina, este o limuzina cu linii curbe si totusi agresiva, cu o lungime de 5 metri, ce contribuie la renasterea navei-amiral italienesti. Exista si alte caracteristici ce transforma Maserati intr-o masina cu adevarat unica: extrem de sofisticata, usoara, compacta si totusi foarte sensibila, un motor de 4.2 litri 8 cilindri dispusi la 90° ce furnizeaza 400 CP; sistem automat amortizare Skyhook; celebrul MSP (Maserati Stability Program); servodirectie electronica; sistem de franare puternic. Puritatea solutiilor tehnice adoptate pentru Quattroporte, lipsa detaliilor sacaitoare sau a complicatiilor, senzualitatea unei linii create de unul dintre cei mai renumiti stilisti ai lumii, tapiteria din piele si interiorul din lemn personalizate pentru cerintele fiecarui proprietar, toate acestea transforma noul model Quattroporte intr-o masina irezistibila.

 

Sedan (trei volume)   Numar usi: 4
Model Cilindri/
Cilindree
Putere
(CP)
Cuplu
(N*m)
0-100
(sec.)
Vmax
(km/h)
Consum
(l/100km)
Pret CIP/DDP
(euro)
Quattroporte /4244 400 295 5.2 275 na 96608/127610

dictionar auto

CERAMICA
CERAMICA

Material usor si extrem de rezistent care a inceput sa se foloseasca si in industria auto. Porsche si Mercedes (CL 55 AMG) folosesc acest material la placutele de frana, ele fiind mult mai fiabile decat cele din otel. Au o rezistenta deosebita, o greutate cu 60% mai mica decat cele din otel si o rezistenta la timpul de folosire de 300.000 de km. Greutatea scazuta micsoreaza masa fara suspensie si sporeste confortul de mers.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare