» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Catalog auto » MASERATI Coupe GT

MASERATI Coupe GT

Noul model Maserati Coupe continua conceptul 3200 GT al unui Grand Tourer performant, oferind o combinatie intr-adevar unica intre perfomanta si confortul intalnit la bordul unei masini pentru patru persoane. Rezultatul unei transmisii imbunatatite si a rapoartelor de transmisie, Maserati Coupe atinge noi standarde de performanta. Nefiind pe deplin satisfacut de noul motor V8 aspirat, de noua cutie de viteze si de transmisia intransigenta oferite de noul model, Maserati a hotarat sa construiasca un mecanism de cuplare electrohidraulic cu 6 trepte de viteza pentru versiunile orientate catre performanta, este vorba atat despre Coupé cat si despre Spyder – Cambiocorsa (schimbator de viteze sportiv).

 

Coupe   Numar usi: 2
Model Cilindri/
Cilindree
Putere
(CP)
Cuplu
(N*m)
0-100
(sec.)
Vmax
(km/h)
Consum
(l/100km)
Pret CIP/DDP
(euro)
GT V8 /4244 390 287 4.9 285 28.3/13.0/18.6 78508/103701

dictionar auto

SISTEM DE AIRBAGURI
SISTEM DE AIRBAGURI

Acest sistem cuprinde toate airbagurile unui automobil si ansamblul de pretensionare a centurilor de siguranta. Sistemul activeaza in cazul unui accident grav atat airbagurile cat si aparatele de pretensionare. In plus alimentarea motorului si motorul sunt oprite, iluminarea interioara si avariile intra in fuctiune iar inchiderea centralizata este dezactivata.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare