» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Catalog auto » LEXUS IS 200

LEXUS IS 200

Lexus IS are de oferit tot ceea ce ii incanta astazi pe soferii sportivi si ambitiosi. Designul in forma de pana da impresia de dinamism si eleganta, iar motorul de 2,0 litri in sase cilindri in linie, cu 155 CP, ruleaza lin la viteza mare. Cu toata sportivitatea sa, limuzina IS are si talente practice. Are, de exemplu, o nisa de incarcare, respectiv un sac pentru schiuri, iar spatarul scaunului copilotului se poate rabata in fata. Problema principala a modelului Lexus este lipsa imaginii. Deoarece, in ciuda dotarii de serie cu elemente de confort si a unui raport mai bun calitate/pret, IS 200 n-a putut sa-i "fure" pana acum nici un client rivalului sau declarat, BMW seria 3. Din dotarea de serie fac parte asistenta la franare, airbagurile laterale si airbagurile pentru cap, la locurile din fata, jantele din aluminiu, instalatia de ar conditionat, senzorul de aprindere automata a farurilor si instalatiei cu CD player si multe altele.

 

Sedan (trei volume)   Numar usi: 4
Model Cilindri/
Cilindree
Putere
(CP)
Cuplu
(N*m)
0-100
(sec.)
Vmax
(km/h)
Consum
(l/100km)
Pret CIP/DDP
(euro)
Executive 2.0 VVT-i /1988 155 195 9.5 215 13.6/7.8/9.8 23150/35276

dictionar auto

CERTIFICAT DE INMATRICULARE
CERTIFICAT DE INMATRICULARE

Act care certifica dreptul de proprietate asupra unui vehicul. Certificatul de inmatriculare ofera informatii detaliate despre masina si despre proprietar. El este necesar si pentru incheierea asigurarii auto.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare