» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Catalog auto » LEXUS GS 300

LEXUS GS 300

Linia de productie Lexus GS ofera tot ce este luxos si de cea mai buna calitate. Totusi, ea se vinde foarte putin in Germania. Motivul: concurenta foarte mare din partea unor firme ca Audi, BMW si Mercedes. Oricum, Lexus nu trebuie sa se dea la o parte din fata acestei concurente. El este prelucrat curat si ofera tot ce iti poti dori. De exemplu, tempomat, aer conditionat si instalatie audio, inclusiv CD, comenzi electrice pentru volan, scaune, etc. Dotarea de siguranta foarte cuprinzatoare este completata de scaune cu sistem de fixare Isofix ca dotare de serie. Doar noul sistem de navigare DVD, cu Touchscreen, costa suplimentar. Incepand cu motorizarea de baza, aceasta este dintre cele mai bune: motorul de sase cilindri al lui GS 300 convinge prin rulajul sau lin si prin performante puternice. Deasupra acestuia se afla GS 400, cu o motorizare mai buna, in opt cilindri.

 

Sedan (trei volume)   Numar usi: 4
Model Cilindri/
Cilindree
Putere
(CP)
Cuplu
(N*m)
0-100
(sec.)
Vmax
(km/h)
Consum
(l/100km)
Pret CIP/DDP
(euro)
President 3.0 V6 /2995 249 310 7.2 240 14.4/7.2/9.8 41450/676296

dictionar auto

TRACTIUNE PE SPATE - RWD (Rear Wheel Drive)
TRACTIUNE PE SPATE - RWD (Rear Wheel Drive)

Toata puterea este directionata catre rotile din spate. Avantajul acestei tractiuni este manevrabilitatea si accelerarea superioara. Pe un drum prost, cu denivelari tractiunea spate nu este recomandata.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare