» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Catalog auto » KIA Carens

KIA Carens

Kia Carens este un calator intre clase - inca nu e in totalitate monovolum mini, dar e mai mult decat un combi. Cinci persoane isi gasesc loc in Carens-ul lung de 4,49 metri, lat de 1,75 si inalt de 1,65 metri. Incepand cu noul an al modelului, standardul de siguranta al automobilului creste sensibil. Airbaguri pentru sofer si copilot, plus cele laterale, tensioner de centura si limitare a fortei centurii si limitare a fortei centurii in partea din fata. ABS si tractiunea controlata TCS fac parte acum din dotarea standard. Trei motoare, doua pe benzina, de 1,6 si 1,8 litri, ca si un diesel Common-Rail de doi litri stau la dispozitie. Cel mai bun lucru la Carens este insa pretul, care incepe de la 14.320 Euro.

 

Monovolum   Numar usi: 5
Model Cilindri/
Cilindree
Putere
(CP)
Cuplu
(N*m)
0-100
(sec.)
Vmax
(km/h)
Consum
(l/100km)
Pret CIP/DDP
(euro)
LX 2.0 CRDi /1991 112 13.5 172 9.6/5.4/7 13812/21986

dictionar auto

COLOANA A
COLOANA A

Componenta a elementelor verticale portante ale caroseriei, de care sunt fixate usile din fata. Formeaza conturul parbrizului la berline, continuandu-se sub forma de coloana a plafonului. La modele combi exista si coloana D.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare