» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Catalog auto » JEEP Sorento

JEEP Sorento

Noul Softroader de lux pe nume Sorento pare sa aduca tot ce isi doresc cumparatorii. Plus cel mai important amanunt: un pret convenabil. Dotarea de serie LX cuprinde deja servodirectie, geamuri electrice, geamuri termoizolante si un parbriz incalzit, loc pentru radio cu sase difuzoare, cotiera centrala in fata, instalatie de aer conditionat sau inchidere centralizata. Dintre dotarile optionale fac parte trapa culisanta electrica, tapiseria din piele, vopsea metalizata si multe altele. La capitolul motorizare se ofera diverse combinatii. Pe de o parte un turbodiesel Common-Rail de 2,5 litri, dar si un motor pe benzina de 2,4 litri de patru cilindri cu tractiune 4x4.

 

SUV   Numar usi: 5
Model Cilindri/
Cilindree
Putere
(CP)
Cuplu
(N*m)
0-100
(sec.)
Vmax
(km/h)
Consum
(l/100km)
Pret CIP/DDP
(euro)
LX 2.5 CRDi /2497 140 14 171 11.3/6.8/8.4 19592/31642

dictionar auto

CERTIFICAT DE INMATRICULARE
CERTIFICAT DE INMATRICULARE

Act care certifica dreptul de proprietate asupra unui vehicul. Certificatul de inmatriculare ofera informatii detaliate despre masina si despre proprietar. El este necesar si pentru incheierea asigurarii auto.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare