» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Catalog auto » JAGUAR XK8

JAGUAR XK8

V8-ul toarce linistit si multumit, dar sunetele sale linistite se transforma intr-un marait suparat imediat ce trece de 5000 rpm. Cu aceasta, XK 8 presteaza acum 298 CP, iar XKR-ul fierbinte cu compresor, chiar 395 CP. Suspensia lui XK8, ca si ce a lui XKR este excelenta, trenul de rulare este insa reglat un pic cam rigid. Servodirectia asistata electronic este precisa, dar transmite prea putin contactul cu strada si din acest motiv pare insensibila. In privinta formei acoperisului decapotabil, Jaguar a ramas fidel traditiei: acoperisul captusit cu luneta de sticla dispare printr-o apasare de buton in numai 17 secunde, dar apoi trebuie ascuns manual sub prelata. In aceasta privinta, astazi exista solutii mai bune.

 

Coupe   Numar usi: 2
Model Cilindri/
Cilindree
Putere
(CP)
Cuplu
(N*m)
0-100
(sec.)
Vmax
(km/h)
Consum
(l/100km)
Pret CIP/DDP
(euro)
V8 4.2 /4196 300 6.4 250 16.7/8.3/11.3 64900/101460

dictionar auto

TDI (Turbo Diesel Injection)
TDI (Turbo Diesel Injection)

Denumire patentata de Volkswagen pentru motoarele diesel construite de ei. Inovatia o reprezinta combinatia dintre injectia directa si supraalimentarea motoarelor. Rezultatul este un consum mic si o putere mai mare a motorului.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare