» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Catalog auto » HONDA S2000

HONDA S2000

Lata si joasa "se asterne" aceasta masina pe asfalt. Habitaclul, cu scaune joase de piele, e stramt, dar nu incomod. Farurile principale cu Xenon sunt inconjurate acum de crom. Acoperisul de plastic semielectric ofera acum o luneta incalzita de sticla. Angrenajul lui S 2000 este o bucatica de tehnica foarte speciala, caci motorul de aluminiu cu patru cilindri scoate dintr-o capacitate de doar doi litri 240 CP si asta la turatii de motocicleta de 9000 ture. Trenul de rulare si sasiul rigide provoaca la un stil de condus rapid; franele asistate de ABS incetinesc rapid. Noua geometrie a axelor face masina cu tractiune pe spate sa se comporte binevoitor in zona de limita.

 

Roadster   Numar usi: 2
Model Cilindri/
Cilindree
Putere
(CP)
Cuplu
(N*m)
0-100
(sec.)
Vmax
(km/h)
Consum
(l/100km)
Pret CIP/DDP
(euro)
2.0i Roadster VTEC /1997 240 208 6.2 240 13.7/8/10 35650/57578

dictionar auto

VEHICUL CU EMISIE SCAZUTA DE GAZE - LEV (Low Emission Vehicle)
VEHICUL CU EMISIE SCAZUTA DE GAZE - LEV (Low Emission Vehicle)

Tip de vehicule care intrunesc un standard al emisiilor de gaze mult mai riguros decat cel impus de Agentia Europeana de Control al Emisiilor de Gaze. Honda este unul din producatorii care comercializeazavehicule pe benzina cu emisii scazute de gaze.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare