» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Catalog auto » HONDA S2000

HONDA S2000

Lata si joasa "se asterne" aceasta masina pe asfalt. Habitaclul, cu scaune joase de piele, e stramt, dar nu incomod. Farurile principale cu Xenon sunt inconjurate acum de crom. Acoperisul de plastic semielectric ofera acum o luneta incalzita de sticla. Angrenajul lui S 2000 este o bucatica de tehnica foarte speciala, caci motorul de aluminiu cu patru cilindri scoate dintr-o capacitate de doar doi litri 240 CP si asta la turatii de motocicleta de 9000 ture. Trenul de rulare si sasiul rigide provoaca la un stil de condus rapid; franele asistate de ABS incetinesc rapid. Noua geometrie a axelor face masina cu tractiune pe spate sa se comporte binevoitor in zona de limita.

 

Roadster   Numar usi: 2
Model Cilindri/
Cilindree
Putere
(CP)
Cuplu
(N*m)
0-100
(sec.)
Vmax
(km/h)
Consum
(l/100km)
Pret CIP/DDP
(euro)
2.0i Roadster VTEC /1997 240 208 6.2 240 13.7/8/10 35650/57578

dictionar auto

SENZOR DE OXIGEN
SENZOR DE OXIGEN

Acest tip de senzor masoara cantitatea de oxigen din gazele de esapament. Aceste date sunt folosite de computerul masinii pentru a controla functionarea motorului.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare