» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Catalog auto » HONDA Jazz

HONDA Jazz

Secretul compactului japonez: scaunele din spate se ingroapa foarte usor in jos sau pot fi ridicate si impachetate in mijloc. Prin aceasta se obtine optional o suprafata de incarcare complet plana sau un loc de depozitare pentru bagaje. Putin confortabil este trenul de rulare, care lasa sa se simta orice denivelare si care reactioneaza aproape la orice neregularitate a asfaltului de pe autostrada. Dotarea noii masini compacte nu place in toate privintele, din punctul de vedere al sigurantei si tehnicii. Astfel, inginerii de testare ADAC au avut de criticat manerele prea slabe ale portierelor, gura de alimentare a rezervorului pe partea stanga si manerele de sustinere tari.

 

Monovolum   Numar usi: 5
Model Cilindri/
Cilindree
Putere
(CP)
Cuplu
(N*m)
0-100
(sec.)
Vmax
(km/h)
Consum
(l/100km)
Pret CIP/DDP
(euro)
Jazz 1.4i /1339 83 13.3 170 6.9/4.9/5.7 12350/19371
1.4i AT 4/1339 83 14.5 160 7.2/5/5.8 13250/20782

dictionar auto

CONDENSATOR
CONDENSATOR

Dispozitiv care transforma vaporii in lichid, asemeni sistemului de aer conditionat. In cazul unui circuit electric condensatorul colecteaza si stocheaza curent electric pentru o eventuala descarcare. La sistemul de aprindere a unai masini este conectat la punctele de contact pentru a preveni descarcarea oferind o resursa de energie atunci cand punctele sunt deschise.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare