» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Catalog auto » DAEWOO Tacuma

DAEWOO Tacuma

Sa incepem cu avantajele: instalatie de aer conditionat, scaunul soferului reglabil, la fel ca si volanul, scaunul de langa sofer se roteste cu 180 de grade, interiorul cu multe spatii de depozitare, suport pentru bauturi la cutie, masute in spetezele scaunelor, sertar pentru ochelari in consola de pe plafon si o priza pentru aparate de 12 V in cea a podelei. Dar sa revenim cu picioarele pe pamant. Deoarece lui Tacuma, la un pret de circa 15.000 Euro, ii lipsesc airbag-urile laterale. In plus, ambele motoare pe benzina trebuie turate puternic, iar cu motorul de 2,0 litri testat s-au obtinut doar valori medii in privinta emisiilor de gaze nocive si a consumului. Si schimbarea vitezelor aduna puncte in minus, la fel si franele si sistemul de directie.

 

Monovolum   Numar usi: 5
Model Cilindri/
Cilindree
Putere
(CP)
Cuplu
(N*m)
0-100
(sec.)
Vmax
(km/h)
Consum
(l/100km)
Pret CIP/DDP
(euro)
CDX 2.0 DOHC /1998 129 176 10.5 180 12/7.2/9 /14999

dictionar auto

CUPLUL MOTOR
CUPLUL MOTOR

Reprezinta forta de tractiune a unui motor. Cuplul motor se masoara in Nm (Newton-metru) si reprezinta cuplul fortei pe care o exercita pistonul pe arborele cotit.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare